اکران «صحنه آخر» در گروه هنر و تجربه آغاز شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز اکران مستند «صحنه آخر» محمد قاسم پور کارگردان و تهیه‌کننده این مستند با تشکر از گروه هنر و تجربه و عوامل این اثر گفت: به دلیل پرداختن به یک هنر آئینی-نمایشی و به‌جهت جذابیت مراسم تعزیه، این سوژه را انتخاب کردم. اگرچه در کشور ما تعزیه‌های با کیفیت‌تری هم اجرا می‌شود، اما در پس پرده این تعزیه یک مسئله درام به همراه مسائل جامعه شناسی و مردم شناسی وجود دارد که روایتی متفاوت را به نمایش می‌گذارد.

مستند «صحنه آخر» داستان مراسم تعزیه‌ای در اهواز را نمایش می‌دهد که با سابقه طولانی، تصویر تازه‌ای از ارادت مردم به امام حسین (ع) را روایت می‌کند.

این مستند از روز گذشته ٢٨ تیر ماه در سینما‌های منتخب گروه سینمایی «هنر و تجربه» در تهران و شهرستان‌ها اکران می‌شود.


منبع: https://snn.ir/fa/news/1087462/%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B5%D8%AD%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%AE%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D9%87%D9%86%D8%B1-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AFوی افزود: علاوه بر روایت حواشی این تعزیه، سخت‌ترین مسائل مردم جنوب به همراه وفاداریشان به کشور و آئین‌های مذهبی را در این مستند به نمایش کشیده‌ایم.

شدید زاده ادامه داد: هرسال بیش از ده هزار عزادار برای تماشای این تعزیه به حصیرآباد اهواز می‌آیند.

شدیدزاده در انتها گفت: مراحل تحقیق و نگارش متن این تعزیه بیش از دوسال به طول انجامید. یکی از مزیت‌های این اثر دو زبانه بودن آن است و به زبان عربی و فارسی اجرا می‌شود. لازم به ذکر است که اجرای تعزیه را محدود به دهه اول محرم نکردیم، بلکه در روز اربعین هم ادامه مصائب کاروان اباعبدالله را اجرا می‌کنیم. امیدوارم امسال اشک‌های ما در مراسم امام حسین (ع) جاری شود که عاقبت بخیری در این مراسمات است.

در ادامه شدیدزاده عضو هیئت امنای مسجد عترت النبی بیان کرد: این مستند نتیجه بیش از سی سال اجرای تعزیه است. افرادی که در این تعزیه ایفای نقش می‌کنند هیچ کدام آموزش قبلی ندیده‌اند و همگی کارگران ساده از مناطق بسیار فقیر و محروم هستند که با اخلاص و علاقه‌ای که به امام حسین (ع) دارند این تعزیه را اجرا می‌کنند.