تدابیر ۸‌گانه خدمات شهری برای پایتخت/ ظرفیت بهشت زهرا(س) پر شد، بررسی ۴ نقطه برای تدفین

نظری ضمن بیان اینکه هر اتفاقی قرار باشد در شهر رخ دهد ما باید سنگ زیرین آسیاب باشیم، تصریح کرد: به دهه فجر و ایام اعیاد ماه رجب و شعبان و روز‌های پایانی اسفند و استقبال از بهار طبیعت نزدیک می‌شویم و هشدار‌ها و ابلاغ‌ها را به مناطق داده‌ایم تا خود را آماده کنند، نشستی را با شهردار تهران و شهرداران ۲۲ گانه و ستاد معاونت‌ها داشتیم تا موضوعات بررسی شود در آن جلسه گزارش بیست محوری ارائه شد که هشت تدبیر به عنوان اولویت برای معاونت خدمات شهری احصا کرد، باید مسائل کاری را با این هشت محور تطبیق دهیم.

به گفته وی، به حوزه خدمات شهری هشت محور ابلاغ و نظرات دریافت شد، سرفصل‌ها عبارتند از تحول در نگه داشت شهر، آمادگی برای مدیریت شهری برای بارش نزولات، تغییر در چهره شهر و مبلمان شهری و نورپردازی، تدبیر چهارم تحول نگه داشت و توسعه فضای سبز، پنجم ارتقای سطح خدمات میادین تره بار و توسعه سازمان میادین، ششم ساماندهی مشاغل سیار و بساط گستران کافه‌ها و رفع سد معبر‌ها و مواردی از این دست که ما قول گرفته‌ایم نیمه اول دی ساماندهی دستفروشان چهارراه ولیعصر را داشته باشیم. تدبیر هفتم ارتقای سطح خدمات ایمنی و محیط زیست، هشتم طرح توسعه و ارتقای خدمات در بهشت زهرا (س) و مقام شهدا است. نظر دکتر زاکانی این است که این منطقه به واسطه برکت حضور شهدا به قطب فرهنگی تبدیل شود، این مکان محفل فرهنگی است که باید توجه ویژه داشت.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران درباره سازمان بهشت زهرا و ارائه خدمات با کمترین هزینه تاکید کرد: مقایسه‌ای با سایر کلانشهر‌ها داشتیم و دیدیم ما خدمات با هزینه کمتری در شهر تهران می‌دهیم. وی به طرح یکپارچه سازی طرح رفت و روب همچنین درباره الکترونیکی کردن صورت وضعیت‌ها به مواردی اشاره کرد.

نظری درباره انتخاب تم رنگ همراه با کار علمی گفت: قرار است از رنگ‌های مشخص و با اصالت استفاده کنیم، رنگ‌های سه گانه سبز زرد و خاکستری با کد مشخص قرار است استفاده شود، مثلا رنگ‌هایی که در روز جلوه بصری بهتر داشته باشد باید انتخاب کنیم و برای شب هم بحث نور برای شب را در برنامه داریم

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران درباره چهره شهر گفت: توصیه ما به شرکت شهربان و حریم بان این است که کنار هم قرار بگیرند با محوریت مناطق ۲۲ گانه برنامه بیاورند تا ارائه دهیم، در این شرکت شهربان معبربان و حریم بان داریم، که برای آن‌ها برنامه داریم سامانه هوشمند داریم که حریم شهر تهران از آنجا کنترل می‌شود. امسال به کمربند شهر تهران دو هزار هکتار در نقاط مختلف اضافه خواهیم کرد، یعنی اجازه ساخت و ساز را می‌گیریم.

بر اساس این گزارش، نظری ضمن تسلیت ایام فاطمیه ابراز داشت: حوزه خدمات شهری در شهر تهران از ارکان اصلی شهرداری تهران و پیشانی خدمت همه موضوعات است. هشت سازمان و شرکت در خدمات شهری داریم که خدمات رسانی می‌کنند، عرصه خدمت و موارد خدمتی ما بسیار است.

فاز اول بوستان چهارباغ به مساحت ۴۵ هکتار

وی با اشاره به جلسه امروز گفت: تدابیر هشت گانه در حوزه میادین و تره بار از امروز محقق شد، اخلاق همکاران ما در میادین از خطوط قرمز ماست چرا که هر پیمانکاری رفتار خوب نداشته باشد ما سر سازگاری با او نخواهیم داشت، از جانبی لباس متحدالشکلی در نظر گرفته خواهد شد تا افراد حاضر لباس متمایز داشته باشد از سوی دیگر در جهت تسهیل در خرید تهیه سبد خرید برای مردم تامین خواهد شد.

نظری در ادامه اظهار کرد: نشستی را با موسوی پور فرمانده پلیس راهور برگزار کردیم برای آمادگی در روز‌های بارانی تهران و قرار شد نفرات پلیس در بازگشایی معابر همراه ما باشند، یکی از اتفاقات امسال این است که پاییز دیررسی داشتیم، وقتی برگ روی درخت است و بارش برف را داریم کار سخت‌تر می‌شود، از این رو مردم باید در مواجهه با ما مطلع باشند و بیشتر همراهی کنند. دستورالعمل برف روبی به مناطق ابلاغ شده و باید سناریوی برف روبی مناطق ارسال شود چون موضوعات خیابان‌ها متفاوت است. سازمان مدیریت پسماند ماشین آلاتی در مناطقی که نیازمند پشتیبانی هست ارائه خواهد داد.

وی ادامه داد فاز اول بوستان چهارباغ تهران به مساحت ۴۵ هکتار در دستور کار ما قرار دارد، این بوستان پهنه شمالی مصلی تهران است که با پل ارتباطی به شهید سلیمانی متصل می‌شود. این پل رو به قبله است و وقتی در مصلی نماز برگزار شود اتصال وجود دارد، محیط بزرگ که چهار باغ واقعی در قسمت شمالی مصلی ایجاد می‌شود، ۵۴ هکتار فضای سبز احیا و بازسازی در دره فرحزاد که محل تجمع معتادان است صورت می‌گیرد، این محیط را با مشورت قدرتمند پیش بردیم تا بوستان نهج البلاغه را به دره فرحزاد متصل کنیم.

نظری با بیان اینکه از میادین میوه و تره بار منطقه یک بازدید داشته گفت: در آنجا نظم و انضباطی مثال‌زدنی دیدم، البته بابد نمره قبولی را از مردم بگیریم.

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران و جعفری مدیرکل خدمات شهری ظهر امروز در موزه فرش برگزار شد.

وی در ادامه از بهسازی و ساماندهی خیابان سی تیر تهران خبرداد و هرگونه تغییر کاربری از این خیابان محبوب پایتخت را رد کرد.

اما اموات کجا باید تدفین شوند؟ باید اطراف تهران باشد، باید زمینی باشد تملک کنیم و مبدل به آرامستان کنیم، مشاوره اخذ شده، بعد از مطالعات هماهنگی هایی لازم است، ما در حال هماهنگی با مالکین و متصرفین هستیم،ما باید زمین داشته باشیم آرامستان ایجاد کنیم، حداکثر یک ساله می توانیم ایجاد کنیم اما اصل هماهنگی بین سازمانی است در مرحله تملک هستیم.چهار نقطه را شناسایی کردیم اما اینکه مدام به نتیجه برسد مشخص نیست.


منبع: https://ana.ir/fa/news/885505/%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B1-%DB%B8%E2%80%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%B3-%D9%BE%D8%B1-%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DB%B4-%D9%86%D9%82%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AF%D9%81%DB%8C%D9%86

وی درباره بهشت زهرا(س) گفت: واقعیت شهر تهران چند چیز امیخته به هم است بیش از حد بزرگ شد و حریمی برایش باقی نمانده است. ظرفیت بهشت زهرا پر شده است باید برای تدفین اموات فکر اساسی شود، 

پیمانکار بی‌اخلاق از تره‌بارها اخراج می‌شود!

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از بهسازی و ساماندهی خیابان سی تیر خبر داد و هرگونه تغییر در این خیابان محبوب پایتخت را رد کرد.

در نشست خبری مطرح شد؛

تدابیر ۸‌گانه خدمات شهری برای پایتخت  ظرفیت بهشت زهرا(س) پر شد، بررسی ۴ نقطه برای تدفین