وی همچنین به استفاده ابزاری ایالات متحده از صنعت سینما اشاره کرده و افزود:آمریکا نه به عنوان یک کشور، بلکه به عنوان مجموعهای از کمپانیهای اقتصادی دنیا، خود را به مثابهی امپراطور این نظام جدید به جهانیان معرفی کرده و در تمام بخشهای آن مثل سینما حضور پررنگی دارد و الگوهای مد نظر خود را بر تمامی این عرصهها غالب کرده است. میتوان گفت سینما بخشی از ناتوی فرهنگی است؛ چرا که الگوهای آن را سردمداران نظام سرمایهداری و به شکل کلی غرب طراحی کرده، اما ما برای برنده شدن و مورد توجه واقع شدن در این الگوها تمام تلاش خود را به کار میگیریم. فستیوالهای جهانی مثل کن و اسکار و نحوه مواجههی ما با این جشنوارهها مصداقی روشن است.
ناظمی، یکی از اصلیترین الگوهای مبارزه با ناتوی فرهنگی آمریکا و حامیانش را معرفی الگوها با سینمای مقاومت دانسته و در این باره میگوید: برای برهم زدن الگوی جهانی ایجادشده توسط امریکا و غرب در فضای سینما و هنر، دستاویز ما سینمای مقاومت خواهد بود. سینمای مقاومت سینمایی است که با معرفی الگوها و سبکهای جدید در برابر سیستم سرمایهداری مقاومت میکند؛ و این ممکن نیست مگر از شاهراه سلوک فکری و ایجاد گفتمانهای انقلابی. اگر گفتمان انقلاب در بستر صنعت سینما شکل فرمی و محتوایی به خود بگیرد، قطعا نظم فرهنگی ایجاد شده بهم خواهد خورد.
دوازدهمین جایزه سینمایی ققنوس در در خانه جشنواره فجر در (برج میلاد) با همکاری موسسه راوینو برگزار میگردد. اولین محفل هم اندیشی سینما انقلاب در روز پنج شنبه، با سخنرانی دکتر سید مهدی ناظمی (استاد فلسفه و عضو هیئت علمی پژوهشکده فرهنگ و هنر انقلاب اسلام) با محور تقابل سینمای مقاومت با مفهوم سرمایه داری برگزار گردید.