این نویسنده خاطرنشان کرد: کتابخوانی موضوعی بنیادی در خانواده است و زمانی که مطالعه ارزش باشد این مسائل پیش نمیآید.
این نویسنده با اشاره به اینکه محیط الکترونیک چندان در ایجاد این شرایط بیتأثیر نبوده؛ گفت: کنترل محیط الکترونیک هم به خانواده، مدرسه و دولت بستگی دارد.
وی خاطرنشان کرد: دوسالی که کرونا بود و بچهها به دلیل تحصیل مجبور به استفاده از محیط الکترونیک بودند سر سفرهای نشستند که همه نوع غذایی بر سر آن بود و کنترل آن به ناچار کمتر شد و نوساناتی در تربیت بچهها پیش آمد که با باز شدن مدرسهها و آگاهی خانوادهها شرایط بهتر خواهد شد.
وی در پایان درباره آخرین فعالیتهای این روزهایش گفت: چند مجموعه داستان دارم، اما به دلیل گرفتاریهای رومزه، موفق به چاپ آن نشدم.
آرزو خمسه، نویسنده کتاب «عطر خسته بنفش» درگفتوگو با خبرنگار ادبیات و کتاب گروه فرهنگ خبرگزاری آنا؛ با اشاره به بحران به وجود آمده در جامعه، گفت: راه نجات ما کتابخوانی است، چون آنچه از جامعه در تمام اقشار میبینیم، مربوط به رفتارهای هیجانی بیمطالعه است. آنچه باعث عقلانیت در هر بحرانی اعم از خانوادگی و غیره میشود، مربوط به مطالعه خوب، دقیق و این است که آگاه باشیم در هیچ بخشی بازیچه نباشیم.
نویسنده کتاب «عطر خسته بنفش» با اشاره به بحران به وجود آمده در جامعه، گفت: راه نجات ما کتابخوانی است، چون آنچه از جامعه در تمام اقشار میبینیم، مربوط به رفتارهای هیجانی بیمطالعه است.