اسماعیلی گفت: در این مدت کوتاه علی رغم سرمای هوا و کوتاه بودن روزها بیش از ۲۰۰۰ هزار نفر از مخاطبان حرفهای از این نمایشگاه بازدید کردند. از همه شما اصحابان رسانه، سردبیران، خبرنگاران و عکاسان تشکر میکنم.
وی افزود: از ابتدای فعالیت این رویداد و زمانی که ایده برگزاری این نمایشگاه داده شد به دنبال تفاوت برگزاری آن با دورههای قبل بودیم تا الگوی جدیدی پیدا کنیم چراکه تغییرات فناورانانه در آن بیشتر بود و آن را متحول میدیدم.
وی افزود: ما موفق شدیم در این چهار روز بیش از ۳۰ نشست تخصصی در این نمایشگاه برگزار کینم همچنین از ۲۲ پیشکسوت استانی تقدیر کردیم. کنشگران رسانهای استانها را نیز دعوت کردیم تا در این رویداد حضور داشته باشند و حدود ۲ هزار نفر از استانها آمده بودند، همچنین ۱۰۰ برنامه گفتگو و مناظره مرتبط با انتخابات و برخی محیطهای عمومی از همه طیفها و سلیقه برگزار شد.
وی افزود: جامعه رسانهای ما جامعهای الگوساز است و برای ارتقا بیشتر کشور در همه بخشها فارغ از دیدگاهها در کنار هم هستیم و مردم ان شاوالله شهد شیرین این همدلی را میچشند.
مهدیپور گفت: یکی از نقاط قوت این نزدیکی با انتخابات و تعامل بین اصحاب رسانه بود. امیدوارم در سال آینده نمایشگاه در فصل پاییز برگزار شود. پیش از این نمایشگاه مطبوعات در کنار نمایشگاه کتاب بود و بعد جدا شد، امید دارم نمایشگاه را در سال آینده با حضپر رسانهها برگزار کنیم.
در این مراسم محمد مخبر معاون اول ریاست جمهوری، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرشاد مهدی پور معاون امور رسانهای و تبلیغات و ریاست نمایشگاه رسانههای ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند.
محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنران بعدی این مراسم بود که با تبریک روز جوان و ولادت حضرت علی اکبر (ع) گفت: خوشحالیم پس از چند سال جشنواره رسانههای ایران برگزار شد. برگزاری این دوره از نمایشگاه طبیعتاً نیازمند تمهیدات بیشتری بود پیش بینی اقتضائات این کار بزرگ توسط همکاران من در معاونت رسانهای و تبلیغات انجام شد و همگی همت کردند این موضوع را به نحو احسن مدیریت کنند.
رسانهها در آزمون دفاع از مظلوم سربلند شدند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از تک تک شما و مخاطبان و همه بازدید کنندگان عذرخواهی میکنم امیدوارم با نقد سازنده ما را در برگزاری هر چه بهتر این برنامهها حمایت کنید. در حال حاضر صفحهای برای دریافت نقدها در پایگاه خبری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باز شده و به بهترین نقدها برای اصحاب رسانه جوایزی در نظر گرفته شده است. ما میخواهیم نشان دهیم میتوانیم ضعفهای هم را پوشش دهیم و برای عزت ایران هم قسم شویم.
وی با اشاره به اینکه این شوق و شعف جامعه رسانهای حاصل زحمات همه اصحاب رسانه است گفت: یکی از دلایل اصلی برگزاری نمایشگاه در پایان مجموعه جشنوارههای فجر که حجم مضاعف کاری را برای همکاران ما در وزارت ارشاد داشت، نزدیکی انتخابات بود. هفته آینده مردم ایران پای صندوق رأی میآیند و اینجا محلی برای ایراد دیدگاه، نقد همدیگر و ایجاد فضای سالم و تعاملی برای اصحاب فکر، اندیشه و سیاست بود.
وی افزود: امروز ریاست جمهوری در جلسه هیأت دولت از برگزاری این رویداد تشگر کردند و سلام گرم خود را به رسانههای ایران ابلاغ کردند.
اسماعیلی گفت: برگزاری ۱۰۰ نشست توسط افراد دغدغهمند این حوزه مسرت بخش بود از همه افراد شخصیتهای سیاسی با گرایشهای مختلف تشکر کرده همچنین از رسانهها با گرایش مخالف تشکر میکنم که در آزمون حمایت از مظلوم همگی سربلند بودند.
وی افزود: آزمون حمایت از مظلومان غزه و تلاش همدلی اصحاب رسانه ایرانی با بخش ویژه غزه را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتیم و اندیشمندان گرامی، شخصیتهای جهادی بخشی از فعالیتهای عادی خود را از تهران مخابره میکردند. امیدوارم سال آینده با زمان بندی بیشتر و فرصت بهتر و اطلاع رسانی مناسبتر جشنوارهای در شأن جامعه فاخر ایران برگزار کنیم.
اسماعیلی در پایان گفت: امیدوارم مهمانان خارجی ما نیز تجربه خوبی در این سفر به دست آورده باشند. ما در خدمت عناصر فعال ضد استکبار و استعمار و مدافع جبهه مظلوم هستیم.
منبع: https://snn.ir/fa/news/1133181/%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B8%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF
در ادامه این مراسم سید حمیدرضا برقعی به شعرخوانی پرداخت.
وی افزود: بخش کودک نیز یکی از موضوعاتی است که تضعیف شده و مجلات و رسانه مخصوص به خود را ندارند تلاش کردیم در این زمینه نیز ابتکاراتی داشته باشیم.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه بیستوچهارمین نمایشگاه رسانههای ایران شامگاه چهارشنبه ۲ اسفند در محل برگزاری این رویداد و مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.
مهدی پور در ادامه گفت: از رسانههایی که با استفاده از هوش مصنوعی فعالیت میکنند درخواست کردیم در این رویداد باشند. موضوع غزه نیز موضوع انسانی بود که در آن هزاران انسان به دست شیادترین جانیان زمین شهید شدند، اما کسانی که اجازه ندادند این موضوع پوشیده شود رسانه بود.
مهدیپور گفت: بخش انسان رسانهها نیز برای از سه فضای اشتراکی بزرگ در این رویداد برخوردار بود و در کنار بیش از ۲۸۰ غرفه و حدودد ۴۵۰ رسانه برگزار شد.
در این برنامه که با تأخیر ۴۵ دقیقهای برگزار شد، فرشاد مهدی پور معاون رسانهای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس بیستوچهارمین نمایشگاه مطبوعات گفت: ابتدا تشکر میکنم از همه همکاران رسانهای، خبرنگاران و عکاسانی که با حضور پر شور به ما امکان این را دادند که این رویداد را پس از شش سال بر پا کینم و همه کاستیهای زمانی و مکانی را پذیرفتند و با سرعت آن همکاری کردند و خطاها را بخشیدند.