براساس این گزارش، در ردهبندی جداگانه از رتبههای برتر در بین شهرهای آسیایی، ۶ شهر از چین در بین شهرهای اول قرار دارد که دلیل آن افزایش ارزش یوان چین و گرانتر شدن زندگی در سرزمین اصلی این کشور عنوان شده است.
براساس رتبهبندی این موسسه، شهرهای زوریخ، ژنو، باسل و برن سوئیس همچنان در جمع گرانترین شهرهای جهان قرار دارد. تل آویو و نیویورک نیز رتبههای ششم و هفتم را از آن خود کردهاند.
پژوهش اخیری که توسط بانک مرکزی ژاپن انجام شده نشان میدهد که ۹۰ درصد از مصرف کنندگان ژاپنی اعتقاد دارند که قیمتها ظرف یک سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است که بیشترین درصد طی ۱۴ سال گذشته است.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری کیودو، یافتههای موسسه «مرسر» در حالی اعلام شده که شیوع ویروس کووید-۱۹ وارد سومین سال خود شده، جهان با تاثیرات حمله روسیه به اوکراین دست و پنجه نرم میکند و افزایش نرخ بهره و جهش قیمتهای انرژی و مواد غذایی، هزینه زندگی در تمامی کشورهای دنیا را افزایش داده است.
سال گذشته شهر نیویورک رتبه چهاردهم گرانترین شهرهای دنیا را در اختیار داشت. در ردهبندی امسال این موسسه، شهر شانگهای نیز که سال گذشته در رتبه ششم قرار داشت، به رده دوازدهم تنزل کرده است.
این پژوهش از بین ۲۲۷ شهر جهان و براساس هزینههای رقابتی ۲۰۰ قلم کالا از جمله نرخ مسکن، حمل و نقل، مواد غذایی و تفریح انجام میشود.