تحقیق حاضر با استفاده از نظریه تجانس خودپنداره به بررسی نقش تجانس کارکردی و تصویر ایدهآل و واقعی در تعیین نگرش گردشگران و تمایل به انجام گردشگری پایدار و پرداخت بیشتر برای محصولات پایدار میپردازد. به منظور بررسی فرضیات تحقیق نمونهای متشکل از 300 نفر از دانشجویان در استان اصفهان مورد پیمایش قرار گرفت. دادهها با استفاده از مدل معادلات ساختاری تجزیه و تحلیل گردیده و نتایج نشان دهنده نقش قوی مولفههای نظریه تجانس در تبیین تمایل به انجام گردشگری پایدار است. بعلاوه تجانس کارکردی و تجانس تصویر اثری قوی و مثبت بر نگرش بر گردشگری پایدار دارند و نگرش متعاقباً تمایل به گردشگری پایدار را تحت تاثیر قرار میدهد. نتایج همچنین نشان میدهد که اثر تجانس کارکردی قویتر از تجانس تصویر بوده و تجانس تصویر ایدهآل نیز نقش مهمتری نسبت به تجانس تصویر واقعی ایفا میکند.
- تسلیت به جامعه ورزشی / مرگ شوکه کننده دروازه بان 25 ساله بعد …
- © 2023 Qotbnama – کلیه حقوق مادی و معنوی سایت و محتوای آن متعلق به قطبنما است.
- پسران نجیبزادگان و اشراف را برای کسب تجربه به تورهای دور اروپا اعزام میکردند.
اقامتگاه آنان نیز توسط سازمانهای کارفرما تحت عنوان «مسکن اداری» تأمین میشد. گردشگر درمانی یا گردشگری سلامت، همواره وجود داشته ولی تا قبل از قرن هجدهم اهمیت چندانی برای آن قائل نبودند. در انگلستان این بخش به شهرهای دارای چشمههای آب گرم اختصاص داشت و عموماً مناطقی که آبهای معدنی داشتند برای درمان امراض مختلف از بیماریهای رودهای گرفته تا کبدی و برونشیت مورد توجه قرار میگرفتند.
ثبت نام
دیگر مجله خبری تور و گردشگریها نیز کشتیهای قدیمی خود را در مسیر گشتهای تابستانی قرار دادند. در بسیاری از موارد در کشورهای توریستی دیده شده که به واسطه گردشگری بودن منطقه یا کشور سطح رفاه عمومی مردمان بومی هم بیشتر شده است. می شود که این امر هم باعث می شود که مردم خود به صورت خود جوش خواهان حفظ آثار طبیعی و انسانی و باستانی منطقه و کشور خود بشوند.
گردشگری علمی
مطابق با یافتههای فاز دوم تحقیق، تمامی مضامین مورد تایید خبرگان واقع شدند و همگی بهعنوان عواملی هستند که تعیینکننده نقش گردشگری ورزشی در ترویج رفتارهای سبز گردشگران میباشند. نتیجه میشود گردشگری ورزشی ضمن ایجاد مزایای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی عظیم برای ساکنان و بازدیدکنندگان، سهم قابلتوجهی در بروز رفتارهای سبز در گردشگران را دارد و این مقوله ضمن حفاظت از محیطزیست، بر توسعه گردشگری ورزشی نیز تأثیر دارد. اعلام آمار گردشگران خارجی،برپایی بزرگترین نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری در ایران،کشفیات جدید در محوطه های تاریخی سد چمشیر از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود. بسیاری از کشورها از میراث ملموس و ناملموس و فرهنگ معاصر در گردشگری فرهنگی برای رشد اقتصادی و توسعه پایدار مقاصد خود استفاده میکنند؛ اقدامی که باعث ایجاد شغل، بازسازی مناطق روستایی و شهری و حفاظت از میراث طبیعی و فرهنگی میشود. گردشگری فرهنگی عضوی جدانشدنی از صنعت سفر و گردشگری است؛ تقریبا غیرممکن است به مقصدی سفر کنید اما دست کم بخشی از آثار تاریخی و موزههای آن را نبینید یا در برخی نمایشگاه ها و رویدادهای محلی آن شرکت نکنید.
ایران به دلیل دارا بودن هزاران ابنیه باارزش تاریخی در این زمینه میتواند بسیار موفق باشد. به نوعی از گردشگری برای بازدید از مناطق باستانی مانند موزهها و سایت موزه اطلاق میشود. پیش بینی ها مبنی بر افزایش تعداد حضور مسافران در ایام نوروز سال 1402 در مازندران باعث شد تا ستاد اجرایی خدمات سفر برای اسکان گردشگران تمهیدات ویژه ای اندیشه کرده و از تمام ظرفیتی های اقامتی …