نان‌های لذیذ کرمان، زینت‌بخش سفره افطار


کرمان  – ایرنا – وجود حدود ۳۰ نوع نان سنتی و بومی در استان کرمان، زینت‌بخش سفره مهمانان و گردشگران به ویژه طی ایام ماه مبارک رمضان در افطاری و سحری روزه‌داران و اهالی این دیار است.


منبع: https://www.irna.ir/news/85430534/%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%D8%B0%DB%8C%D8%B0-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B2%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%B7%D8%A7%D8%B1