نرم افزارهای استعمارگر در هنر دیجیتال

او معتقد است که همه نرم افزار‌های تولیدکننده آثار هنری در حال سوء‌استفاده و استعمار هنرمندان دیجیتالی هستند، همان‌گونه که که اخیرا نرم افزار Mid-Journey اخیراً به استفاده از آثار هنرمندان بدون اجازه آن‌ها و بدون پرداخت غرامت به آن‌ها متهم شده بود. بر همین اساس او می‌گوید این نرم افزار‌ها پتانسیل سوءاستفاده و سرقت هنری را دارند و این امکان را به افراد سودجو می‌دهند تا از هنرمندان سوءاستفاده کنند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، تولیدکننده‌های هوش مصنوعی درواقع نرم‌افزار‌هایی هستند که از آن‌ها برای تولید فوری هنر بر اساس الگو‌های مکتوب استفاده می‌شود. این نرم افزار‌ها کاربردهای مفیدی دارند، مانند زمانی که از آن‌ها برای تکمیل هنر یا تسهیل برخی فرآیند‌های انیمیشن سازی استفاده می‌شود، اما بحث اصلی این است که چگونه می‌توان از هوش مصنوعی در مواردی که دارای حق کپی‌رایت هستند استفاده کرد و این که آیا این شیوه می‌تواند روزی جایگزین هنر انسان‌ها شود یا خیر.

هنرمندان ادعا می‌کنند که از این نرم افزار‌ها برای سرقت آثاری که آن‌ها ساعات زیادی را صرف خلقشان کرده‌اند استفاده می‌شود. برخی از این نرم افزار‌ها حتی می‌توانند آثار هنرمندان را به تفکیک اسمشان جستجو کنند، تا بتوانند سبک و استایشان را تقلید کنند.

نور ترابیه می‌گوید: مساله اصلی در حال حاضر این نیست که ما چطور می‌توانیم از هوش مصنوعی برای کمک به هنرمندان استفاده کنیم. بلکه مساله این است که چطور از هوش مصنوعی برای حذف هنرمندان استفاده می‌شودو

این نرم افزار‌ها می‌توانند تصاویری که شکل و شمایل واقع گرایانه دارند تولیدکننده و تا زمانی که بیننده به جزئیات مانند دست‌ها که اغلب خوب در نمی‌آیند دقت نکند، متوجه نمی‌شود که آن‌ها مصنوعی هستند. با این حال، نرم افزار‌های مولد هنری هوش مصنوعی مدام در حال پیشرفت و بهتر شدن هستند و هر روز می‌توانند محصولات بهتری را با سرعت بیشتر تولید کنند.

یک هنرمند مصری معتقد است که نرم افزار‌های تولیدکننده آثار هنری در حال سوء‌استفاده و استعمار هنرمندان دیجیتالی هستند.

تقلید هوش مصنوعی از هنر افراد

ترابیه خود یک گرافیست ماهر در دانشگاه امریکایی قاهره و حسابش در توییتر @nourtarts بیش از ۲ هزار دنبال کننده دارد.

از سوی دیگر «بتول نادر» هنرمندی است که نظر دیگری دارد. او می‌گوید: اگر هوش مصنوعی از هنر افراد تقلید نکند، به هر حال افراد دیگری این کار را می‌کنند.

تکامل نرم‌افزارهای هوش مصنوعی هنری

نادر نیز یکی از دانشجو‌های دانشگاه امریکایی قاهره است و هنرمندی است که در دانشکده هنری بصری فعالیت می‌کند. بنابر دلایل مختلف، او نگاه دیگری به این نرم افزار‌ها دارد و بنابراین مسئولان باید با در نظرگرفتن هر دو نگاه به موضوع هوش مصنوعی بپردازند.


منبع: https://ana.press/fa/news/858842/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%86%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84