پروتئین: ۶.۹ گرم
بلغور جو، بهترین صبحانه برای افراد دیابتی بلغور جو دوسر، یکی از بهترین صبحانهها برای افراد دیابتی است. اگرچه جو دوسر نسبتاً کربوهیدرات بالایی دارد، اما بلغور جو دوسر گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت است، زیرا ممکن است به دلیل محتوای فیبر بالا به کاهش سطح قند خون کمک کند. جو دو سر حاوی نوع خاصی از فیبر به نام بتا گلوکان است که مسئول کاهش قند خون است. اگر میخواهید بلغور جو دوسر خود را خوشمزهتر و مغذیتر کنید، سعی کنید موادی مانند دارچین، انواع توتها، آجیلها یا ماست یونانی را به آن اضافه کنید که هیچکدام کربوهیدرات بالایی ندارند. یک وعده استاندارد بلغور جو دوسر تهیه شده با نصف فنجان (۴۰.۵ گرم) جو و ۱ فنجان (۲۵۰ میلی لیتر) آب حاوی موارد ذیل است:
کربوهیدرات: ۲۴.۳
گرم چربی: ۲.۶ گرم
در حالی که ماست فواید زیادی برای سلامتی دارد، باید از انواع طعمدار و شیرین آن دوری کنید. ماستهای طعمدار میتوانند طعم بسیار خوبی داشته باشند، اما قند اضافه شده و مواد نگهدارنده موجود در آن میتوانند قند خون شما را بالا ببرند؛ بنابراین بهترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که ماست بدون طعم و شیرین را انتخاب کنید و مقداری میوه تازه به آن اضافه کنید.
نان تست و آووکادو، بهترین صبحانه برای افراد دیابتی
ماست طعمدار
نان تست به همراه آووکادو، یک غذای ساده و محبوب است که افراد دیابتی میتوانند از آن لذت ببرند. آووکادو مملو از فیبر و اسیدهای چرب غیراشباع است که میتواند از افزایش بیش از حد قند خون بعد از غذا جلوگیری کند. این مزیت همچنین توسط فیبر نان تست غلات تقویت میشود. یک برش (۳۳ گرم) نان تست چند دانه با نصف آووکادو (۱۰۱ گرم) شامل این ترکیبات است:
سوختوساز طبیعی بدن
ماست یونانی با انواع توتها یک گزینه صبحانه آسان، خوشمزه و مغذی است که برای افراد دیابتی مناسب است.
بهترین صبحانه برای افراد دیابتی، توجه به تنطیم میزان سطح قند خون و سیرکنندگی آن است.
گرم چربی: ۰.۷ گرم
آبمیوهها میتوانند سطح قند خون شما را خیلی سریع افزایش دهند، زیرا دارای سطوح بالای قند طبیعی و فیبر ناچیز هستند.
کالری: ۱۵۴
برای طعم بهتر، یک تخم مرغ آبپز یا سرخ شده اضافه کنید تا میزان پروتئین و چربی دریافتی آن را افزایش دهید. از طرف دیگر برای طعم بیشتر، کمی نمک و فلفل یا مقداری سس فلفل قرمز کم کربوهیدرات اضافه کنید. سبوس گندم، بهترین صبحانه برای افراد دیابتی سبوس گندم لایه بیرونی دانه گندم است که در طی فرآیند آسیاب جدا میشود. هنگامی که سبوس گندم به غلات تبدیل میشود، سبوس آن به صورت پرک پردازش میشود. این ترکیب سرشار از مواد مغذی و فیبر است، به این معنی که سطح قند خون را به آرامی افزایش میدهد. یک وعده استاندارد ۱ اونس (۲۸ گرم) غلات سبوس گندم، حاوی مقادیر ذیل است:
۴ فایده بینظیر مصرف صبحانه
بسیاری از متخصصان تغذیه عقیده دارند که صبحانه سالم یک شروع کلیدی و حیاتی برای روز است. نتایج این تحقیقات نشان میدهد که دلایل خوبی برای مصرف صبحانه وجود دارد. مصرف صبحانه ممکن است به سلامت قلب، بهبود هضم، ترمیم استخوانها و موارد دیگر کمک کند. بزرگسالان و کودکانی که صبحانه نمیخورند، نسبت به افرادی که صبحانه میخورند، سطح کلسترول خون بالاتری دارند که یک عامل بسیاری خطرناک برای سلامت دستگاه عروقی بدن است.
ماست یونانی و انواع توت، بهترین صبحانه برای افراد دیابتی
۴ ترکیب خطرناک برای صبحانه افراد دیابتی
مطالعات اخیر ارتباط بین صبحانه و سلامت قلب را نشان میدهد. در سال ۲۰۱۸، ژورنال کالج قلب و عروق آمریکا گزارش داد افرادی که صبحانه نمیخورند، بیشتر در معرض ابتلا به تصلب شرایین هستند. این زمانی است که شریانهای شما به دلیل تجمع پلاکتها تنگ و سخت میشوند و این فرایند میتواند منجر به حمله قلبی و سکته گردد. همچنین در این افراد، احتمال به وجود آمدن دور کمر بزرگتر، وزن بیشتر، فشار خون و سطح کلسترول بالاتر نیز وجود دارد. مطالعه دیگری که نشان میدهد افرادی که صبحانه نمیخورند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند، اشاره کرد که احتمال سیگار کشیدن، نوشیدن الکل بیشتر و ورزش کمتر نیز در این افراد بیشتر است.
منبع: https://www.iribnews.ir/fa/news/3641402/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B5%D8%A8%D8%AD%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C
دستیابی به وزن ایدهآل
پنکیک
ترکیبات صبحانه سرشار از مواد مغذی کلیدی، مانند کلسیم، آهن، ویتامینهای B و فیبر است. صبحانه مقدار زیادی از کل مواد مغذی روزانه شما را تامین میکند. در واقع، افرادی که صبحانه میخورند بیشتر از افرادی که صبحانه نمیخورند، میزان ویتامینها و مواد معدنی توصیه شده روزانه خود را تامین میکنند. بسیاری از کارشناسان فرمول اولیه صبحانه را این گونه بیان میکنند: مصرف همزمان کربوهیدراتها به همراه پروتئینها را در سبد غذایی صبحانه قرار دهید و آن را جدی بگیرید. کربوهیدراتها انرژی کافی برای انجام فعالیتها را به بدن شما میدهد و سوختی که در طول روز نیاز دارید، در اختیار مغزتان میگذارد. پروتئین به شما قدرت کافی برای فعالیت میدهد و به شما کمک میکند تا در وعده غذایی بعدی احساس سیری کنید. اگر از آن دسته افرادی هستید که گرسنه از خواب بیدار میشوید، قبل از تمرین صبحگاهی خود یک میانوعده را امتحان کنید. این به شما کمک میکند تا عملکرد خود را بهبود بخشید و خستگی و لرزشهای ناشی از ضعف و گرسنگی را نداشته باشید. رایجترین اشتباهی که ما مرتکب میشویم این است که پروتئین کافی در وعده صبحانه نداریم. بزرگسالان برای حفظ توده عضلانی و متابولیسم بدن به ۲۵ تا ۳۵ گرم پروتئین در صبح نیاز دارند که بر اساس جنسیت و میزان فعالیت متفاوت است. این به معنای یک قسمت ۶ تا ۸ اونس ماست یونانی با چند قاشق بذر کتان یا یک تخم مرغ و چند حلقه سوسیس بوقلمون است.
تضمین سلامت قلب با بهترین صبحانه برای افراد دیابتی
اگر دیابتی هستید، از خوردن پنکیک برای صبحانه خودداری کنید. آرد، شربت افرا و کره میتواند برای ذائقه شما دلپذیر باشد، اما بهترین انتخاب نیست. در واقع، این یکی از غذاهایی است که دیابتیها باید از آن اجتناب کنند. کربوهیدراتها و شکر موجود در پنکیک میتوانند به سرعت سطح قند خون شما را افزایش دهند و هیچ فیبر یا پروتئینی وجود ندارد که شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه دارد. خوشبختانه، گزینههای سالم زیادی برای بهترین صبحانه برای افراد دیابتی وجود دارد که میتواند سطح قند خون را مدیریت کند و تا زمان ناهار انرژی لازم را حفظ کند. به خاطر داشته باشید که اگرچه این ایدههای صبحانه میتواند به شما کمک کند قند خون خود را بعد از صبحانه کنترل کنید، اما همچنان باید یک رژیم غذایی مغذی و متعادل را در طول روز دنبال کنید تا قند خون خود را در سطح سالم نگه دارید.
غلات سبوس گندم معمولاً با شیر یا ماست سرو میشود. همچنین میتوانید مواد دیگری مانند انواع توتها یا دارچین را برای طعم بیشتر اضافه کنید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وعده غذایی صبحانه، مجددا گلوکز شما را تامین کرده تا سطح انرژی و هوشیاری شما را برای یک روز کاری پرفشار افزایش دهد. هر چند با وجود فواید زیاد و مهم این وعده غذایی، بسیاری از افراد ترجیح میدهند صبحانه را حذف کنند، اما بسیاری از افراد نیز آن را جدی گرفته و در برنامه رژیم غذایی خود قرار میدهند. اغلب افراد با بیماریهای مختلف درگیر هستند. تغذیه یکی از ارکان مهم در جلوگیری و کنترل این بیماریهاست. یکی از رایجترین بیماریها در افراد، دیابت است. دیابت ارتباط بسیار مستقیمی با تغذیه یک فرد دارد. در این مطلب قصد داریم تا بهترین صبحانه برای افراد دیابتی را معرفی کنیم.
گرم فیبر: ۱۱.۲ گرم
قند اگر فکر میکنید غلات یک گزینه صبحانه سالم برای شماست، در اشتباه هستید! اگر بیماری دیابت دارید، قبل از خرید هر غلات، باید برچسب مواد تشکیل دهنده را بخوانید. علاوه بر این، بیشتر غلات واقعاً پروتئین کمی دارند، بنابراین بهتر است آنها را به طور کامل حذف کنید. در عوض، سعی کنید جو را در طول یک شب خیس کنید و روز بعد یک کاسه بلغور جو دوسر با دانهها و آجیلهای دلخواه میل کنید.
اگر دیابت دارید، رژیم غذایی شما مهمترین نکتهای است که باید مد نظر داشته باشید. دیابت یک بیماری مانند آتش سوزی است که به سرعت در سراسر جهان در حال گسترش است. موثرترین راه برای کنترل این بیماری، کنترل رژیم غذایی است. از آنجایی که صبحانه به عنوان مهمترین وعده غذایی در روز در نظر گرفته میشود، آنچه در این مدت میخورید میتواند بر سطح قند خون شما نیز تأثیر بگذارد.
پروتئین: ۲.۹
چربی: ۱۶.۳ گرم
ماست یونانی با انواع توتها یک گزینه صبحانه آسان، خوشمزه و مغذی است که برای افراد دیابتی مناسب است. بر اساس بعضی مطالعات، خوردن محصولات لبنی ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد و سطح قند خون را کاهش دهد. پیشبینی میشود که ترکیبات پروبیوتیک ماست، بدن را در تجزیه قندها کمک میکند. این غذا نسبتاً کم کالری است. در صورت تمایل، میتوانید یک قاشق غذاخوری آجیل خرد شده را برای افزایش کالری و چربیهای سالم اضافه کنید، بدون اینکه محتوای کربوهیدرات را افزایش دهید.
کالری: ۲۵۷
اغلب افراد با بیماریهای مختلف درگیر هستند که تغذیه یکی از ارکان مهم در جلوگیری و کنترل این بیماریها است و یکی از رایجترین بیماریها در افراد، دیابت است.