دیدیم بغض کردی، ما آن کنار بودیم
آن شب قطاری از نور سوی بهشت میرفت
قرار بود بیایی کبوترش باشی
رسول گفت: که در طوس، پارۀ تن اوست
لشگری در ادامه در وصف این خاطره آن را «سه شهید در یک قاب» نام گذاشت و سپس شعری را به حضرت علی (ع) و محبان ایشان تقدیم کرد.
ما را خدا صدا کرد رفتیم سمت دریا
بهتر شده است دستت؟ بهتر شده است حالت؟
آرتین! برای ایران، سردار دیگری باش
که تا بهار بیاید، تو کوثرش باشی
که تا رسیدن محشر، تو محشرش باشی…
این مراسم با حضور شاعرانی همچون علی انسانی، یوسفعلی میرشکاک، ولیالله کلامی زنجانی، ناصر فیض، علیمحمد مؤدب، علی داودی، احمد بابایی، مرتضی حیدری آلکثیر، محمود حبیبی کسبی، قاسم صرافان، میلاد عرفانپور، مجید لشگری، سورنا جوکار، رضا قاسمی، محمدمهدی خانمحمدی، مهدی جهاندار، محمدحسن جمشیدی، حسن خسروی وقار، هادی ملکپور، مجتبی خرسندی، محسن ناصری، حسین خزایی، الهام صفالو، سیده فرشته حسینی و سمانه خلفزاده و جمعی از علاقهمندان برگزار شد.
به تو چقدر میآید، که خواهرش باشی
چون تلخ شد ز قصه شیراز کام ما
بهتر شدهست دستت؟ ما بیقرار بودیم
ما رود رود رفتیم ما آبشار بودیم
بر روی تخت وقتی از ما سؤال کردند
ما عاشقانه یکعمر با این دیار بودیم
نه اینکه پر بکشی و به شهر او نرسی
نخواست باز امامی، کنار خواهر خود…
میان راه، پرستوی پرپرش باشی
آرتین! خوشآمدی! ما چشمانتظار بودیم
خدا نخواست، تو هم با جوادِ او، آن شب
ولی الله کلامی زنجانی، شاعر آئینی و مداح اهلبیت (ع) هم در محفل شعر «حریم» شعری با موضوع اغتشاشات اخیر و حمله تروریستی داعش به حرم مطهر شاهچراغ (ع) تقدیم کرد، متن این شعر بهشرح زیر است:
کرامتت، همه را یاد او میاندازد
آرتین! ببین برایت باران شدهست ایران
امروز جنگ منطقه، جنگ رسانههاست
آرتین! گلم! از امشب تو مرد خانه هستی
به قم رسیدی و گم کرد دست و پایش را
که تا همیشه، تو یاس معطرش باشی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ بههمت مرکز آفرینشهای ادبی و با حضور شاعران پیشکسوت و جوان آیینی همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه (س) برگزار شد؛ محفلی که حالوهوای خاصی داشت، چرا که شاعران آیینی با دست پر و در شرایطی با همدیگر دیدار میکردند که این روزها نقش مهمی در جنگ نرم فرهنگی ایفا میکنند.
که تا طلوع قیامت، شفاعت از تو رسد
فتنه، مطاع شهر فرنگ رسانههاست.
اجازه خواست که گلدان مرمرت باشد
دوباره آینهای در برابرش باشی
آرتین خوشآمدی، ما چشمانتظار بودیم.
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
آرشام، در بهشت است، اما هنوز با تو
هُشدارای جوان نشوی منحرف ز راه
یادت میآید آرتین؟ در آن حرم در آن شب
میلاد عرفانپور، مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری، نیز که همواره یکی از پیشروان جنگ روایتها در رشته شعر و ترانه است هم در این جمع شعری با موضوع «آرتین» تقدیم کرد. این سروده عرفانپور برای آرتین سرایداران که خانوادهاش را در حمله تروریستی حرم مطهر شاهچراغ از دست داده است، از زبان پدر، مادر و برادرش با او حال و احوال میکند، متن این شعر چنین است:
شعرای بسیاری در این محفل شعرهای خود را با موضوعات حضرت معصومه (س)، حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) و اغتشاشات ماه گذشته و روزهای اخیر تقدیم کردند. قاسم صرافان یکی از این شعرا بود که شعری در مورد حضرت معصومه (س) تقدیم کرد، متن این شعر چنین است:
مدینه، شهر غریبی برای فاطمه هاست
هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق
لشگری در ادامه با بیان خاطرهای از دیدار شهید شهرکی با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: محبعلی فارسی از فرماندهان گردان لشکر 41 ثارالله پس از سالها مجروحیت به شهادت میرسد و حاج قاسم برای ادای احترام خود را به مزار شهدای زاهدان رساند. شهید شهرکی در این حضور حاج قاسم دیداری با ایشان داشت و عکسی سلفی گرفت که در قاب آن علاوه بر خود، حاج قاسم و شهید حمیدرضا هاشمی حضور داشتند. حمیدرضا هاشمی هم چند هفته پیش به شهادت رسید.
محکم بمان عزیزم! ما استوار بودیم
مثل ستارههای دنبالهدار بودیم
چو دید، آمدهای سایۀ سرش باشی
نشد رسولِ سلام پیمبرش باشی
نخواست زینبِ یک شام دیگرش باشی
بیتی سرود حافظ شیرینکلام ما
گواه رنج نفسهای آخرش باشی
ما نیز گریههای بیاختیار بودیم
نخواست گم شده،، چون قبر مادرش باشی
ما را تو خوب دیدی، در آن قطار بودیم
سیده فرشته حسینی، از شاعران جوان آیینی هم که برادرش از شهدای فرماندهی انتظامی کشور است با حضور در این محفل شعری در مورد حادثه تروریستی حرم شاهچراغ تقدیم کرد، بخشی از متن این شعر چنین است:ای دل تو چگونه نشکنی با این داغ؟
مجید لشگری، از دیگر شاعران آیینی هم در این نشست به شعرخوانی پرداخت. وی در سخنانی پیش از تقدیم شعر خود به حوادث روزهای اخیر در زاهدان پرداخت و گفت: شهید سجاد شهرکی امام جماعت مسجد «مولای متقیان» زاهدان از دوستانم بود که روزهای گذشته بر اثر حملهای تروریستی به شهادت رسید.
بیش از 20 شاعر آیینی در محفل شعر «حریم» اشعار خود را تقدیم کردند که شعرخوانی استاد یوسفعلی میرشکاک و شعرخوانی و نوای مداحی حاج علی انسانی حسن ختام این محفل شعر بود.