وی از متولیان اصلی امور فرهنگی در کشور نیز یاد کرد و گفت: سازمان صداوسیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیپاسخگویان و متولیان اصلی تولیدات فرهنگی در کشور هستند و باید برای تولید آثار فاخر و ارزشمند، بودجه بهتری برای آنان اختصاص پیدا کند.
وی راهبردها و راهکارهای ارتقای فعالیتهای سازمان را در گرو رفع مشکلات موجود دانست و متذکر شد: رسانه ملی با ساختاری وسیع، متولی فعالیت دهها شبکه رادیویی و تلویزیونی با تنوع قومی و در سطوح استاتی، ملی و بینالمللی با حدود سی زبان زنده دنیا است و هدایت این بدنه وزین در دوره تحول نیازمند همکاری و یاری بخشهای مختلف در کشور است.
رسانه ملی مسیر تحول را پیش گرفته است
همچنین، ولی الله فرزانه دبیر دوم کمیسیون نیز با اشاره به لزوم اجرای برخی از کارهای بزرگ و فاخر در صداوسیما تصریح کرد: یکی از معضلات کشور در حوزه نقدینگی و تخصیص بودجه، تخصیص بودجه فرهنگی به نهادها و تشکیلات متعدد است؛ اما باید توجه داشت که رسانه ملی یکی از مهمترین جبهههای فرهنگی است که باید مورد حمایت قرار بگیرد.
جبلی در این نشست با اشاره به ارتباط مؤثر و کارآمد رسانه ملی و مجلس شورای اسلامیگفت: سازمان صداوسیما رسالت خطیری در توسعه فرهنگی و بازنمایی تحولات اجتماعی ایران برعهده دارد و ارتباط با بعد حاکمیت برگرفته از بدنه جامعه ما را در رسیدن به اهدافمان کمک میکند.
سید محمدرضا میرتاجالدینی نیز با اشاره به مقابله رسانه ملی با فتنههای اخیر گفت: رسانه ملی یک تنه مقابل رسانههای معاند ایستاد و در این برهه خوب درخشید.
رئیس رسانه ملی با اشاره بر لزوم هوشیاری در فتنههای اخیر نیز گفت: رسانهملی با فتنههای دشمنانی روبهروست که اجازه بیان حقیقت را نمیدهند و ورود صداوسیما با بنیه قوی است که فتنهها را خنثی میکند.
حمایت مجلس از تولیدات فاخر و انقلابی
در این نشست، تنی چند از معاونین رسانه ملی نیز با طرح مسائل حوزههای مأموریتی خویش و تشریح برنامههای آینده، بر لزوم تعامل نزدیک مجلس و صداوسیما برای پیشبرد اهداف کلان فرهنگی در کشور تأکید کردند و از نظرات سازنده نمایندگان حاضر در جلسه بهره گرفتند.
منبع: https://snn.ir/fa/news/1051554/%D8%AC%D8%A8%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%DB%B2-%D9%85%D8%A7%D9%87-%DB%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D9%85
وی اظهار کرد: صداوسیما برای برخی زیرساختها نیاز مالی دارد که به آن توجه میکنیم و آماده هر گونه حمایت بودجهای هستیم. نایب رئیس رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اهتمام رسانه ملی برای ساخت سریال تاریخی شیخ محمد خیابانی گفت: شیخ محمد خیابانی از رهبران مشروطه است که همزمان با قیام میرزا کوچک خان جنگلی در گیلان با هدف پیادهسازی قانون اساسی قیام کرد و امیدواریم این سریال به زودی کلید بخورد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پیمان جبلی رئیس رسانه ملی و معاونین سازمان در نشستی صمیمانه با حضور حمیدرضا حاجی بابایی رئیس، محمد خدابخشی نایب رئیس اول، سید محمدرضا میرتاجالدینی نایب رئیس دوم و دیگر اعضای کمیسیون، ضمن تشریح برنامههای پیش روی سازمان صداوسیما همکاری کمیسیون برنامه و بودجه با سیاستها و راهبردهای رسانه ملی در دوران تحول را مغتنم دانستند و بر لزوم تداوم آن تأکید کردند.
رسالت صداوسیما در بازنمایی تحولات اجتماعی ایران
وی دلیل این فشارها را که تازهترین آن سه بار تحریم رسانه ملی در فاصله ۲ ماه است، مؤثر و مفید بودن عملیات رسانهای رسانه ملی دانست و گفت: تحریمهای رسانهای واکنش منفعلانهای مقابل تلاش موفق رسانه ملی برای بر هم زدن تسلط رسانهای غربیها بر افکار عمومی مردم ایران است.
محمد خدابخشی نایب رئیس اول نیز گفت: ما هم اعتقاد داریم صداوسیما در جبهه فرهنگی مأموریت سنگینی برعهده دارد و توجه به اهمیت این حوزه در دستورکار مجلس است.
در ادامه حمیدرضا حاجیبابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامیبا اشاره به اهمیت ساماندهی فرهنگی گفت: در چشمانداز فرهنگی باید ساماندهی فرهنگی را در اولویت قرار دهیم.
جبلی افزود: با توجه به عزم حاکمیت برای پیشرفت در همه قوا، رسانه ملی علیرغم تحریمها و چالشهایی که دشمنان طراحی کرده اند، مسیر تحول را پیش گرفته و اگرچه سایه تحریمهای پیاپی رسانهای صداوسیما را با چالشهای متعددی روبه رو کرده، با عزم جزم مدیران رسانه، این توطئهها به شکل قابل توجهی خنثی شدهاست؛ اما ما برای مقابله همهجانبه با این اقدامات همچنان نیازمند حمایتهای همه جانبه مجلسیم.