چهار جشنواره گردشگری امسال در کرمانشاه برگزار می‌شود

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد و مهمترین قطب گردشگری غرب کشور به شمار می رود.


منبع: https://www.irna.ir/news/84908476/%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

وی اضافه کرد: در همین راستا پیش بینی شده است جشنواره لیموی قصرشیرین آبان ماه امسال به میزبانی این شهرستان با حضور گردشگران، تورهای گردشگری و دایر شدن غرفه های صنایع دستی، سوغات و در سطح سراسری برگزار شود.

وی یادآور شد: امسال همچنین جشنواره شب فرهنگی کرمانشاه به میزبانی برج میلاد تهران و چند جشنواره گردشگری دیگر نیز در زمینه محصولات کشاورزی و نیز نوروزگاه در استان برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شد.

کرمانشاه در کنار قطب گردشگری، در زمینه کشاورزی نیز یکی از قطب های کشور بشمار می رود. اراضی کشاورزی استان کرمانشاه نزدیک به ۹۴۰ هزار هکتار است که بیش از ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۷۰۰ هزار هکتار دیم و ۲۰۰ هزار هکتار اراضی آبی و ۴۰ هزار هکتار باغ است.

صابر افزود: سه جشنواره دیگر نیز که در زمینه گردشگری روستایی و اکوتوریسم است پس از تایید نهایی اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه معرفی جاذبه‌های گردشگری از برنامه های اساسی و راهبردی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است ادامه داد: برگزاری جشنواره هایی از این دست که بر پایه آداب و رسوم، فرهنگ، توانمندی اقتصادی و ظرفیت های هر منطقه برگزار می شود، یکی از شیوه های جذب گردشگر است.

«علی صابر» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های مختلف نقش مهمی در معرفی پتانسیل و ظرفیت‌های منطقه و جذب گردشگر دارد افزود: امسال پیش بینی شده است چهار جشنواره در شهرستان های مختلف استان برگزار شود که برگزاری یکی از آنها نهایی شده و بقیه نیز در حال مهیا ساختن مقدمات اجرای آن هستیم.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با تاکید براینکه شیوع کرونا برگزاری برنامه ها و جشنواره های گردشگری را در ۲ سال گذشته تحت الشعاع قرار داده بود اظهار کرد: برگزاری این جشنواره برای این محصول خاص در قصر شیرین که از سویی دیگر در این مدت با مشکلات زلزله نیز مواجه بود می تواند نقش مهمی در رونق گردشگری این منطقه داشته باشد.

به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی، ۲ هزار و ۲۰۰ اثر به ثبت رسیده در فهرست آثار ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.  

صابر ادامه داد: شهرستان قصرشیرین به دلیل ظرفیت بالای کشاورزی یکی از شهرستان های برتر در خصوص برگزاری جشنواره های این حوزه است که می تواند نظیر آن را در برای سایر محصولات نیز برنامه ریزی و برگزار کرد.