خوراکیهای رمضانی؛
انتهای پیام/
منبع: https://ana.press/fa/news/839215/%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D9%85%D9%BE%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%BA%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1-%D8%B7%D8%A8%D8%AE-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF
مردم کشور افغانستان یک غذای مخصوص به نام نان بولانی یا نان شکمپر دارند که به عنوان یک غذای آسان همراه با پیازچه و سیب زمینی سرو میشود. نان بولانی فرخ طاهری یکی از غذاهای محبوب در میان افغانها است.
بولانی یک نان شکمپر افغان است که با سیب زمینی، پیازچه و فلفل سبز پر میشود. طرز پخت این غذا بسیار آسان است و یکی از محبوبترین غذاهای سنتی افغانها است. این نان را همچنین میتوان با کدو یا سیب زمینی شیرین، عدس قرمز، اسفناچ، تره فرنگی یا فقط پیازکوهی پر کرد. این غذای ساده و خوشمزه معمولاً همراه با ترشی چتنی و ماست سیر و نعناع سرو میشود و معمولاً به عنوان پیش غذا، یا میان وعده با یک فنجان چای صرف میشود.
در ماه مبارک رمضان مسلمانان همه کشورها برای خود غذاهای لذید و آسان پز زیادی دارند که آنها را هنگام افطار یا سحر سرو می کنند.